Vores team

Vores team hjælper dig gerne. Vi besvarer spørgsmål, hjælper dig med at vælge det rigtige produkt, og vi står også til rådighed i forbindelse med emner, som vedrører produktets ejer. Du kan til enhver tid nemt komme i kontakt med os via chatten, pr. e-mail eller ved at besøge os. Vi tager hånd om dig!

neurosonic_henkilokuva

Marco Kärkkäinen

Chef for den videnskabelige afdeling og psykoterapeut

Jeg er psykoterapeut med speciale i behandling af angst, smerter og søvnproblemer. Jeg har brugt denne viden til at udvikle Neurosonic. Under udviklingen blev det tydeligt, at vibration kunne lindre de fleste søvnproblemer, uafhængigt af personens baggrund. Samtidigt blev angst, forskellige former for smerter og spændinger også lindret betydeligt. Neurosonic er beregnet til at være så brugervenlig og risikofri som muligt.

marco.karkkainen@neurosonic.fi

Nastola

neurosonic_henkilokuva

Simo Pahkamaa

CEO

Neurosonic tager sig af dig – vores produktløsninger og kundeservice afgiver det samme løfte. Jeg har haft mange diskussioner med ledere inden for erhvervsbranchen vedrørende velvære på jobbet: “Hvordan kan vi gøre det muligt at klare tingene hurtigt?” Vi har modtaget fantastiske resultater og tilbagemeldinger om vores evne til at modvirke kroppens forsvarsmekanismer. I løbet af arbejdsdagen forbedrer Neurosonic koncentrationen og har også en positiv indflydelse på søvnkvaliteten. Neurosonics stole og chaiselonger er ved at blive populære i forbindelse med udviklingen af arbejdsmiljøer og forbedring af velværet.

simo.pahkamaa@neurosonic.fi

Oulu

neurosonic_henkilokuva

Ipi Jaatinen

Salgschef (Finland), ergoterapeut

ipi.jaatinen@neurosonic.fi +358 10 201 1630

Helsinki

neurosonic_henkilokuva

Tomi Heinonen

Leder af salgsafdeling, fysiskterapeut

tomi.heinonen@neurosonic.fi +358 10 201 1610

Oulu

neurosonic_henkilokuva

Matti Cajan

Leder af salgsafdeling

matti.cajan@neurosonic.fi +358 10 201 1610

Oulu

neurosonic_henkilokuva

Katja Nyman

Marketing- og projektleder

communications@neurosonic.fi +358 40 506 5961

Oulu

Kontakt os

Vil du gerne have mere at vide om dette produkt, og om det kan fås i dit land? Indtast dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.