Vibrationer hjælper med restitutionen

neurosonic-tuoli

Neurosonics teknologi bekæmper udmattelse på en helt ny måde. Mekanisk genererede lavfrekvente vibrationer påvirker automatisk de naturlige afslapnings- og restitutionsmekanismer, hvilket hjælper brugerne med at få en bedre søvn, slappe af og blive udhvilet. Vibration er en ikke-invasiv form for stimulering, som er sikker at bruge.

Den innovative Neurosonic-behandling anvender lavfrekvente vibrationer på hele kroppen med mange forskellige virkninger. Neurosonic-apparatet påvirker helbredet på en holistisk måde, samtidigt med at det øger stofskiftet, blodcirkulationen, væskecirkulationen og beroliger aktiviteten i det autonome nervesystem. Ud over disse virkninger har stimuleringen også en yderst afslappende effekt og lindrer hurtigt smerter, stress og træthedsrelaterede symptomer, samtidigt med at restitutionen accelereres.

Neurosonic-behandlingen varer mellem 10-41 minutter. Det anvendte frekvensbånd er sikkert og inden for et naturligt område, og derfor er der ingen bivirkninger. Vibrationerne skaber en resonans i kroppens væv og væsker. Vibrationerne kan føles i hele kroppen, hvilket har en yderst afslappende effekt, og det påvirker også stofskiftet positivt, hvilket resulterer i en dyb afslapning og restitution efter fysisk og mental stress.

Vil du gerne have mere at vide? Du kan nemt kontakte os med det samme via chatten!

ÅBEN CHAT

SØVNKVALITET

Søvnkvalitet

Neurosonic har en beroligende virkning på kroppen, det autonome nervesystem og sindet. Dannelsen af stresshormoner reduceres, og søvnmekanismerne forbedres. Man vågner mindre om natten, søvnen bliver mere udhvilende, og restitutionen bliver mere effektiv.

LÆS MERE

FORSKNING

Forskning

Omfattende forskningsdata har påvist de positive virkninger vibrationer har på stofskiftet og helbredet samt de mulige anvendelser til lindring af stressrelaterede symptomer, forbedring af søvnkvaliteten, restitutionen og helbredet som helhed.

LÆS MERE

STRESS LINDRING

Stresslindring

Neurosonics teknologi stabiliserer det autonome nervesystem, særligt hvad angår sympatisk aktivitet. Neurotransmitternes aktivitet øges, og nervebaner i alarmtilstand bliver beroliget.

LÆS MERE

RESTITUTION

Restitution

Afbalancering af det autonome nervesystem sørger for en velfortjent afslappende oplevelse. Det parasympatiske system får et særligt boost. Både krop og sind ledes på mekanisk vis frem til en meditationslignende tilstand og lindrer stressrelaterede symptomer.

LÆS MERE

Omfattende programudvalg

Du kan nemt vælge mellem 10-40 minutters afslapning, aktivering eller restitution med vores applikation. Der er noget for enhver i vores omfattende programudvalg.

Læs mere om vores programmer
neurosonicohjelma
neurosonic_henkilokuva

Vi lader oplevelserne tale for sig selv

Hver dag hører vi, hvordan Neurosonic har hjulpet vores kunder med at blive mere effektive. Antallet af takkehilsner har været imponerende. Se hvor mange liv der har taget en ny drejning.

neurosonic-valkoinen-aalto