Lindring af stress og stressrelaterede symptomer

Neurosonic har en direkte afbalancerende virkning på det autonome nervesystem, især hvad angår den sympatiske aktivitet. Der opnås positive ændringer i neurotransmitternes funktion, og nervebaner i alarmtilstand bliver beroliget. En stresset person kan nemmere falde i søvn og vågner ikke så ofte eller slet ikke mere om natten, hvilket ellers kunne få personen til at blive oppe.

Vibration har mange fordele med henblik på stresslindring

Med vibration afbalanceres funktionen af det autonome nervesystem, og neurotransmitternes funktion begynder at blive normaliseret. En stresset person kan nemmere falde i søvn og vågner ikke så ofte eller slet ikke mere om natten, hvilket ellers kunne få personen til at blive oppe. Kroppen falder til ro, og de mekanismer, der reparerer kroppen, fungerer bedre. Resultatet viser sig for eksempel i form af en nedsat puls, øget pulsvariabilitet, afslapning af musklerne, hovedpiner forsvinder, og tarmfunktionen normaliseres.

Behandlingen “tømmer hovedet” og sørger for en effektiv afslapning, samtidigt med at den øger koncentrationen. Angst, rastløshed og spændinger lindres, hvilket resulterer i en mere effektiv mental funktion. Derefter er der plads til forskellige oplevelser og kreativitet.

Neurosonic har blandt andet vist sig at være nyttig på arbejdspladser. De faktorer, der forårsager stressen, ændrer sig muligvis ikke, men behandlingen giver dig et ekstra redskab til at håndtere den, og du mærker ikke længere den samme stress.

Lindring af stressrelaterede smerter

Smerter kan skyldes muskelspændinger, som skyldes længere tids stress og søvnmangel samt ændringer i funktionen af centralnervesystemets funktion, vævscirkulationen og væskecirkulationen. Stressrelaterede smerter er kendetegnet ved, at det eventuelt ikke er muligt at finde en fysisk årsag på trods af undersøgelser deraf.

Det er påvist, at vibration har en signifikant effekt på blodcirkulationen i musklerne. Vibration afslapper musklerne, forbedrer blodcirkulationen og iltmætningen, samtidigt med at det lindrer muskelsmerter og uforklarlige smerter på grund af stress.

Hvordan påvirker stress kroppen?

I en negativ og langfristet stresstilstand fungerer kroppen ikke normalt. Stress er altid en trussel, som aktiverer kroppens forsvarsmekanismer. Fysiologisk set resulterer det i overaktivering af HPA-aksen mellem hjernen og binyrebarken. Kroppen danner hele tiden for meget kortisol, hvilket er en overlevelsesmekanisme. Adrenalinniveauet er også for højt.

Fysisk stress kan forårsage vage og uforklarlige psykofysiske smerter, mavesymptomer, søvnløshed og angst. Længere tids stress kan forårsage depressioner på grund af ændringer i neurotransmitterne, mentale belastninger og forringet søvnkvalitet. For det meste oplever vi stress som et mentalt fænomen, og vi tænker ikke nødvendigvis på, at stress hovedsageligt er en fysiologisk ubalance i kroppen. Kroppens vigtigste funktion er at holde os i live, og enhver aktivitet, der udgør en trussel herimod, får os til at reagere med stress på hver vores måde.

Fysisk stress skal behandles med fysiske midler

For at afhjælpe fysisk stress skal ubalancer i kroppen påvirkes fysiologisk. Mental påvirkning er meget langsommere på grund af hjernens struktur. Primært på grund af forbindelsen mellem det limbiske system, binyrebarken og hjernens frontallapper. Når kroppen bliver beroliget ved hjælp af ekstern stimulering, er det meget nemmere at ændre, hvordan man tænker over stressfaktorer.

Udefinerede eller uforklarlige smerter lindres eller afhjælpes

SØVNKVALITET

Neurosonic_sininenaalto

Kundeoplevelser

Smerterne lindres eller forsvinder

Symptomer på angst afhjælpes eller lindres

Fornemmelsen af mavekramper eller spændinger forsvinder

Den fysiske fornemmelse af kompression lindres eller afhjælpes

En fornemmelse af lettelse beskrives som frigørende

Kroppen slapper af, og spændingerne forsvinder

Hjernen føles klar, og ofte bliver synet bedre

Produktiviteten på arbejdet stiger

Det bliver nemmere at klare arbejdet