Søvnkvalitet

 

Neurosonic har en beroligende virkning på kroppen, det autonome nervesystem og sindet. Dannelsen af stresshormoner reduceres, og søvnmekanismerne forbedres. Man vågner mindre om natten, søvnen bliver mere udhvilende, og restitutionen bliver mere effektiv.

Faser med dyb søvn og REM-faser øges

For de fleste øger Neurosonic faserne med dyb søvn og REM-faserne. Mange begynder at have flere drømme. Omtrent 80 % af brugerne af Neurosonic opnår allerede signifikante resultater efter at have brugt produktet 1 til 5 gange, samtidigt med at det hjælper med deres søvnproblemer.

Den væsentlige effekt Neurosonic har på søvnen er en ændring af, hvordan det indre ur fungerer, hvorved flere af søvn- og hvilefaserne flyttes til de tidlige nattetimer, hvor de fra naturens side bør være.

De neurotransmittere, der aktiverer den vågne tilstand, reduceres

I længere faser med stress bliver der dannet for meget kortisol, adrenalin eller andre neurotransmittere, som aktiverer kroppen. Særligt kraftig dannelse af kortisol forringer funktionen af gammaaminosmørsyre (GABA), som er den primære hæmmende neurotransmitter i hjernen og centralnervesystemet. Dette gør det vanskeligt eller umuligt at falde i søvn.

Stimulering med Neurosonic reducerer overskydende kortisolproduktion og forbedrer neurotransmitternes funktion. Reduceret kortisolproduktion har også en meget positiv indflydelse på diabetikeres helbred.

Serotoninproduktionen genoprettes

Stress hæmmer og ødelægger serotoninproduktionen. Serotonin er en meget vigtig neurotransmitter hvad angår søvnkvaliteten og opretholdelse af søvnen. Serotonin omdannes til melatonin i hjernen, hvilket gør det muligt for dig at sove uforstyrret. Det meste serotonin (95 %) dannes af serotoninreceptorer i tarmen. Neurosonic afbalancerer tarmfunktionen via det parasympatiske nervesystem og forbedrer blodcirkulationen. Dette har også en direkte effekt på humøret og andre af kroppens funktioner.

SØVNKVALITET

Neurosonic_sininenaalto

Kundeoplevelser

Nemmere at falde i søvn

Dybere søvn

Flere drømme

Søvnen er mere udhvilende, og derfor er det ikke nødvendigt at sove ekstra længe

Mere positivt humør

Mere energi på arbejdet

Bedre hukommelse

Lindring af symptomer på rastløse ben, bedre søvn

Søvnkvaliteten bliver mere udhvilende, og man vågner ikke så ofte om natten

Langtidsblodsukkeret er faldet