Restitution

Afbalancering af det autonome nervesystem sørger for en velfortjent afslappende oplevelse. Det parasympatiske system får et særligt boost. Både krop og sind ledes på mekanisk vis frem til en meditationslignende tilstand og lindrer stressrelaterede symptomer.

Restitution er både fysisk og mental

Det er påvist, at vibration fremmer restitutionen. Pulsvariabiliteten øges, hvilket er et tydeligt tegn på fremskridt med henblik på fysisk restitution. 

Mental eller fysisk overbelastning, overtræning eller problemer med restitutionen kommer til udtryk i form af træthed, smerter, fysisk og mental belastning, angst, muskelspændinger, rastløshed og eventuelt tankemylder, som er vanskeligt at slippe af med. 

Spændthed og problemer med restitution er altid tegn på fysisk stress og problemer med det autonome nervesystem, og det er normalt forbundet med en vis grad af søvnmangel og søvnforstyrrelser.

Overdreven fysisk anstrengelse og forholdsvis lidt hvile eller udelukkende mentalt arbejde kan føre til overaktive nerver. Denne cyklus bør afbrydes hurtigst muligt, da disse symptomer også kræver en længere restitutionsfase, hvis de varer ved i længere tid.

SØVNKVALITET

Neurosonic_sininenaalto

Kundeoplevelser

Trætte og stramme muskler restitueres hurtigere.

Vibration lindrer muskelsmerter og smerter efter skader

Vibration fremmer restitutionen af bevægeapparatet efter alvorlig stress.

Forsinket muskelømhed (DOMS) lindres eller afhjælpes.

Følelsen af fysiske belastninger forsvinder hurtigere, dvs. muskelspændinger, benene føles "lette"

Tankemylder forsvinder hurtigere

Du falder hurtigere i søvn, og du sover bedre. Søvnen er mere udhvilende

Koncentrationen forbedres

Præstationen på arbejdet øges ved brug af maskinen i løbet af dagen.

Sportsskader heler hurtigere