Passende program fra et omfattende udvalg

Du kan nemt vælge mellem 10-40 minutters afslapning, aktivering eller restitution med vores mobilapplikation. Tag en powernap midt i din travle hverdag, eller vælg et beroligende program, der hjælper dig med at sove eller lindrer stress. Aktiverende programmer kan bruges til at forbedre stofskiftet, til at lindre smerter, til at aktivere nervesystemet eller til at varme musklerne op. Restitutionsprogrammer er velegnede efter sport eller til lindring af smerter eller hævelser.

 

Alle programmer fremmer søvnkvaliteten og påvirker både fysisk og psykologisk restitution. Effekten er enestående, og de bedste resultater opnås ved hyppig brug.

VIL DU GERNE HAVE MERE AT VIDE? DU KAN NEMT KONTAKTE OS MED DET SAMME VIA CHATTEN!


neurosonic_hoitoohjelmakuva
valkoinenaalto

10-minutters afslapnings-program

Programmet lindrer kraftige muskelspændinger, hovedpine og muskelsmerter. Velegnet til brug midt på dagen på grund af den opfriskende effekt. Hvad angår neurologiske symptomer, kan programmet lindre spasticitet effektivt.

20-minutters afslapnings-program

Brug dette program til lindring af muskelspændinger i ryggen. Det kan også bruges som et afslapningsprogram til hele ryggen for at lindre stress og forbedre søvnkvaliteten.

25-minutters afslapnings-program

Programmet omfatter beroligende/afslappende dele. Brug dette program, når du begynder at bruge apparatet, og hvis du lider af søvnforstyrrelser, idet programmet er målrettet mod lindring af søvnproblemer.

39-minutters afslapnings-program

Programmet omfatter beroligende/afslappende perioder og en periode med massage. Effekten minder om effekten af 25-minutters afslapningsprogrammet, men det aktiverer stofskiftet mere. Meget afslappende.


12-minutters aktiverings-program

Kort afslapning/massage til aktivering af koncentrationen, lindring af muskelspændinger og smerter samt hovedpine. Velegnet til at blive brugt om morgenen og i løbet af dagen takket være den lindrende virkning.

24-minutters aktiverings-program

Dette program er beregnet til aktivering af hele kroppen. Frekvenserne er højest i dette program, og derfor bør du ikke bruge det, i starten af din behandling, hvis du lider af søvnproblemer, stress eller angst, migræne eller epilepsi, eller hvis du på anden måde er følsom over for stimulering med vibrationer.

Velegnet til aktive sportsudøvere til opvarmning af musklerne og eksempelvis til neurologisk genoptræning med henblik på aktivering af muskelfunktionerne. Meget aktiverende!


37-minutters restitutions-program

Dette program fremmer fysisk og mental restitution. Forbedrer blod- og væskecirkulationen meget og afslapper samtidigt musklerne. Rigtig godt program til behandling af for eksempel smerter og hævelser, og det er også godt mod dårlig blodcirkulation.

41-minutters restitutions-program

Brug dette program til restitution og til at forbedre søvnkvaliteten. Programmet afslapper musklerne dybt og forbedrer søvnkvaliteten. Godt kombinationsprogram til behandling af søvnproblemer, muskelspændinger, hovedpine, hævelser og dårlig blodcirkulation i hænder og fødder.


Neurosonic som medicinsk udstyr

Neurosonic er endnu ikke medicinsk udstyr og kan ikke erstatte receptpligtige lægemidler. Hvis du føler, at vores produkter hjælper dig, og at dine symptomer lindres, bør du altid først tale med din læge om at holde op med at tage eventuelle lægemidler. Vores produkter gennemgår i øjeblikket processen til at blive godkendt som medicinsk udstyr.