Chat with us, powered by LiveChat

Neurosonic DK

Certificater

Finsk nøgleflag og mærket Design from Finland

Neurosonic-produkterne har modtaget nøgleflaget. Nøgleflaget er et registret mærke i EU. Mærket angiver, at produktet eller tjenesteydelsen er fremstillet i Finland og stammer fra Finland. Nøgleflagsymbolet gives af forbundet for finsk arbejde.

Neurosonic Wave, som er det nyeste produkt i Neurosonics produktserie, har modtaget mærket Design from Finland. For at kvalificere sig til mærket skal produktet være finsk, brugerorienteret og leve op til kendetegnene for professionelt design. For at kvalificere sig til mærket skal virksomheden også dokumentere, at den har opnået forretningsmæssige fordele på baggrund af investeringen i designet. Mærket gives af Design from Finland-udvalget hos forbundet for finsk arbejde.

 

UL-godkendelse

 

Neurosonic blev UL-godkendt i efteråret 2019. UL-godkendelsen, som er et certifikat, der udstedes af Underwriters Laboratories, berettiger Neurosonic Technologies til at markedsføre sine produkter på det amerikanske og det canadiske marked. Den påkrævede standard fastsætter krav til elektrisk udstyr og elektriske komponenter. Den udstedte godkendelse viser, at virksomheden leverer sikre produkter, og at produktets materialer og struktur er sikre. UL-godkendelsen udstedes af en amerikansk test- og certificeringsmyndighed.

 

Certifikatet The Strongest in Finland

 

Neurosonic er certificeret i henhold til mærket The Strongest in Finland. Virksomheder, der har opnået denne certificering, er med til at styrke den finske økonomi både nu og i fremtiden. Certificeringen er et tegn på virksomhedens positive økonomiske præstationer, dens kreditværdighed, baggrundsoplysninger og gode betalingsadfærd. Certifikatet The Strongest in Finland fortæller kunder, partnere, kreditorer og andre interessenter, at samarbejdet med virksomheden beror på et bæredygtigt grundlag. Certifikatet er baseret på en vurdering udført af Suomen Asiakastieto Rating Alfa.